Profil

​​Malerfirmaet Gert Jensen ønsker, at fremstå som et seriøst og kvalitetsbevidst Malerfirma. 

Vi udfører alle tænkelige opgaver som traditionelt malerarbejde, facaderenoveringer, tapetseringer, og meget mere. ​ 

Nøgleordene er kvalitets arbejde til konkurrencedygtige priser. ​ 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

​Malerfirmaet Gert Jensen ApS tilbyder totalløsninger inden for faget. 

Firmaet har over 40 års erfaring inden for branchen. Vores erfaring kombineret med en dygtig og stabil medarbejderstab betyder, at vi leverer et flot og professionelt stykke arbejde. 

Firmaet ejes af Brian Jensen. Firmaets konduktører, Henrik Olsen og Bo Sortberg Jensen, har været ansat siden 1989. Vi beskæftiger gennemsnitlig 35 personer året rundt. Medarbejderne er vores vigtigste råmateriale, og vi lægger vægt på at alle trives. Også når det gælder miljøet forsøger vi, at gøre en indsats og bruger derfor primært miljøvenlige produkter.

​Firmaet har et stort og fast kundekartotek. Mange af vores kunder er boligselskaber, og netop på dette område har vi oparbejdet en stor ekspertise - både i renovering, vedligeholdelse samt total- og fagentreprise af flyttelejligheder. 

Derudover står vi for vedligeholdelse af bl.a. kontormiljøer og produktionslokaler i virksomheder samt i offentlige institutioner. 

Vi lægger stor vægt på, at udvise fleksibilitet overfor vores kunder, og påtager os derfor ofte alsidige maleropgaver, ligesom vi gerne hjælper vores kunder med at løse særligt vanskelige opgaver. Som kunde har du også mulighed for at leje lift.

Malerfirmaet Gert Jensen ApS • Metalbuen 26 • Tlf: 44 97 82 72​